Szolgáltatásaink

3d nyomtatás

3d scannelés

bérnyomtatás

workshop

lézervágás

Felhasználási területek

Aktuális

ÚJ Zmorph VX

A ZMorph VX 3D nyomtató a legfejlettebb és legösszetettebb termékünk, amely egy teljes ökológiai rendszert kínál a digitális gyártáshoz. Teljes mértékben kihasználva a cserélhető szerszámfejek adta k...

Blog

3D bérnyomtatás AKCIÓ

Úgy gondoltuk, hogy mindenkinek jár egy olcsó bérnyomtatási lehetőség, így év végi akcióként olcsóbban adjuk a 3D nyomtatást.

Blogspot.com-on is bloggolunk

Ha most jött szembe először a 3D nyomtatás, akkor tudni kell, hogy van-e rá szükségünk vagy sem. A most indított blog-unk, amit a blogspot.com-on vezetünk, ebben segít. Onnantól, hogy van-e rá szükségünk, egészen a technikai alapokon keresztül, szeretnénk az olvasóinkat elvinni odáig, hogy profik legyenek a 3D nyomtatásban.

Kreatív workshop 3D tollal

Játékos tanulás! Kifejezetten gyerekeknek indított foglalkozásainkon, megismertetjük őket a 3d nyomtatás alapjaival, a tollak használatával, majd szabadjára engedhetik fantáziájukat.

Étterem ahol az ételeidet 3D nyomtató készíti

Egy 3D nyomtatással foglalkozó holland csapat, a byFlow áprilisban megnyitotta a világ első éttermét, amelyben 3D nyomtatással előállított ételeket szolgálnak fel.

Nyomtatott irodaépület

Megnyitotta kapuit a világ első, 3D nyomtatással készült irodaépülete. Ezt Dubaiban húzták fel a Museum of the Future projekt keretében 2016 májusában.

Kiemelt termékek

KAPCSOLAT

telefon: 36 70 535 3165

email: info@3d-ink.hu

web: www.3d-ink.hu

KÖZÖSSÉG